طرز ﺗﻬﯿﻪ ﺗﺎﺭﺕ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ؛ وعده ای خوشمزه، سریع و مجلسی
تارت انواع مختلف دارد و بسته به سلیقه میتوان انواع تارت درست کرد. تارت میوهای، تارت شکلاتی، تارت مربا، تارت غذایی و تارت سبزیجات از انواع تارت هستند که تنها طرز تهیه مواد داخل تارت با هم متفاوت است.
فرادید | تارت در اصل نوعی شیرینی بین المللی است که محبوبیت زیادی دارد. تفاوت اصلی تارت با کیک این است که نان تارت بدون پف عمل میآید در حالی که مشخصهی اصلی کیک، پف کردن آن است
به گزارش فرادید؛ تارت انواع مختلف دارد و بسته به سلیقه میتوان انواع تارت درست کرد. تارت میوهای، تارت شکلاتی، تارت مربا، تارت غذایی و تارت سبزیجات از انواع تارت هستند که تنها طرز تهیه مواد داخل تارت با هم متفاوت است.
تارت را با دو طعم شور و شیرین میتوانید درست کنید که استفاده از هر یک بسته به نوع خوراکی و یا مواد داخل تارت متفاوت است.
از تارت شور یا تارت نمکی برای انواع فینگرفود و غذاهای لقمهای استفاده میشود و میتوان داخل آن را با مواد غیر شیرین مانند مرغ یا گوشت و یا انواع سبزیجات پر کرد و یا غذاهایی مانند سالاد الویه، سالاد اندونزی، کشک و بادمجان و … را با آن سرو کرد. با توجه به شکلهای مختلف و متنوع تارت، میتوانید بسته به نوع مهمانی با تارت خوراکیهای متنوع درست کنید.
در این گزارش طرز تهیه «تارت سبزیجات» را آموزش دادهایم که میتوانید از آن هم به عنوان پیشغذا و هم یک وعده اصلی استفاده کنید. در ادامه با ما همراه باشید:
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ
ﺁﺭﺩ ﺩﻭ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﮐﺮﻩ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ
ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢﻣﺮﻍ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ
ﻧﻤﮏ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﻓﻠﻔﻞ ۱/۸ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﺁﻭﯾﺸﻦ ۱/۸ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯼ ﺗﺎﺭﺕ ﻫﺎ
ﻗﺎﺭﭺ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ
ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪﺍﯼ ﺭﻧﮕﯽ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺫﺭﺕ ۱۰۰ ﮔﺮﻡ
ﮐﻠﻢ ﺑﺮﻭﮐﻠﯽ ۱۰۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ ۱۵۰ ﮔﺮﻡ
ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺁﻭﯾﺸﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺁﺏﻟﯿﻤﻮ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖﺧﻮﺭﯼ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ
* ﺁﺭﺩ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺳﺮﺩ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﻣﺜﻞ ﺧﺮﺩﻩ ﻧﺎﻥ ﺷﻮﺩ.
* ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢﻣﺮﻍ، ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ، ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺁﻭﯾﺸﻦ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ.
* ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺧﺸﮏ ﺑﻮﺩ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﻢ ﺩﻭ، ﺳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﺁﺏ ﺳﺮﺩ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﻢ.
* ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﻨﺪ.
* ﺳﭙﺲ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﺎﺭﺕ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﺗﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ.
* ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽﮔﺮﺍﺩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ.
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭﯼ ﺗﺎﺭﺕ ﻫﺎ
* ﻗﺎﺭﭺ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﺏﻟﯿﻤﻮ ﺩﺭ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺗﻔﺖ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ.
* ﺳﭙﺲ ﮐﻠﻢ ﺑﺮﻭﮐﻠﯽ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪﺍﯼ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ.
* ﭘﺲ ﺍﺯ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻥ ﮐﻠﻢ، ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪﺍﯼ ﻭ ﺫﺭﺕ ﺭﺍ ﻣﯽﺍﻓﺰﺍﯾﯿﻢ.
* ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ، ﺁﻭﯾﺸﻦ ﻭ ﻧﺼﻒ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺭﺍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ.
* ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺍﺧﻞ ﺗﺎﺭﺕﻫﺎﯼ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺳﭙﺲ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﭘﻨﯿﺮ ﻣﯽﺭﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﭘﻨﯿﺮﻫﺎ ﺁﺏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﻧﺪ.
نکته: ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩ، ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻥ ﻭ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﯾﮏ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺮﻡ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ.